2018. Július 17. 07:36
Navigáció
Főoldal
Magamról
Programok, Hírek
Lélekúton
Írásaim
Könyvajánló
Tanfolyam!
Hírkategóriák
Képgaléria
Letöltések
GyIK
Fórum
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Keresés
Legújabb hírek
Kollektív tudatemelé...
Előadássorozat - LEL...
Lelki tréning
Bemutatkozásom a Moo...
MEGHÍVÓ - Lelki trén...
Legújabb cikkek
MÁJA FÁTYLA ILLÚZIÓ
Lelkünk isteni eredete
A LÉLEK
Az emberi felépítés
A magasabb élet tanu...
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Felhasználók
Online vendégek: 2

Online tagok: 0

Regisztráltak: 25
Legújabb tag: szente7
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Könyvajánló
A könyvet a soproni Corvinus rádióban lejátszott reklámmal is népszerűsítették.
Meghallgatható itt (mp3 formátum)!

2009. májusában megjelent könyv

A könyvek itt is megrendelhetőek!

Lelki vérvonal

címmel a Novum Verlag kiadó gondozásában.

Nyolcévnyi lélekszint kutatásom eredményeként az ember kettős lényéről, testi és lelki mivoltának kapcsolatáról feltárt ismereteim egy részét teszem közzé. Bemutatok benne egy valós reinkarnáció sorozatot, mely alapján elgondolkodhatunk önmagunkról, s feltehetjük magunknak kérdéseinket; Ki vagyok Én? Mi célból jöttem e világra? Honnan és miért jöttem? Hova tartozom? Hova tartok? Ha törekszünk és kitartunk, lelki lényünk megválaszolja kérdéseinket. A bennünk feltörő igaz válaszok tiszta lelkünk, a Fény üzenetei.

Kapható a Líra bolthálózatban, valamint az Elixír Könyvesboltban (Budapest, XIII. ker. Váci út 78.)

Megrendelhető erre a linkre kattintva >>> Novum Verlag
---

2009. augusztusában megjelent könyv

A Fény ösvényén

Egy olyan ősi, test-lélek kapcsolatépítő tudás jött napvilágra ebben a könyvben, amelyből megértjük a test és a lélek párosának mai emberré fejlődését. Aki a Fény ösvénye tanítását befogadja, abban létrejön a test és a lélek tudatos kapcsolata. Ebben a kapcsolatban az ember megtér, és észrevétlenül átlényegül. Azért fontos ez a tudás, mert az ember test és lélek, így ma még emberként élünk, de eljön a holnap, amikor ismét lélekként létezünk majd, és erre a létformaváltásra tudatosan fel kell készülnünk. Manu történetében a megtérés beavatási útját ismerjük meg. A Fény útján járva az önző, egoista Manu megismeri láthatatlan önmagát, eljut az öntudatra ébredésig, és felemelkedett mesterré válik.

240 oldal, A/5 formátum, kemény borítóban, fűzve

Ára: 2990 Ft

Kapható a Líra bolthálózatban, valamint az Elixír Könyvesboltban (Budapest, XIII. ker. Váci út 78.)

Megrendelhető a kiadónál is:

Árgus KFT
2000 Szentendre, Nap u. 58.
Tel./Fax: 06 26 500 811
E-mail: marika@leleklampas.hu

---

2010. szeptemberben megjelent könyv

Fénykeresőknek - A túlélő lélekember

A lélekismeretek ősi tudás. Beavat az ember-lélek páros viszonyába. Lelkünk a Fényből született és az életismétlések során elaludt. A tudatos önfelfedezés belső fényútján újraébred bennünk. Emberi és lélektudatunk belső világunk szimbológiáján át képes elfogadni egymást. Lelkünk elfogadásával lélekemberré válunk, megnyílik előttünk a Fény útja. Lélekismeretekkel, öngondozó gyakorlatokkal megteremtjük magunknak a kiutat a Körforgás elhagyására.

Kb. 280 oldal, 140x180 mm-es formátum, kemény borítóban, fűzve

Ára: 2990 Ft

Kapható az Elixír Könyvesboltban (Budapest, XIII. ker. Váci út 78.)

és a kiadónál:

Árgus KFT
2000 Szentendre, Nap u. 58.
Tel./Fax: 06 26 500 811
E-mail: marika@leleklampas.huHozzászólások
#1 | Leleklampas - 2014. augusztus 10. 17:15
Kedves Olvasók, kedves Útkeresők!

Az ember még mindig nem ismeri eléggé önmagát. Önismeret bővítésre szükség van. Eljött az idő a fejlődés következő fokára lépni az Örök Élet felé vezető úton. Tudati lénnyé, lélekemberré kell fejlődni az Elrendelés szerint. Nem lehet a tudást leírni azzal, hogy úgyis meg van a kapcsolatom a lelkemmel, akkor minek nekem test-lélek kapcsolatot építeni? A válasz az, hogy azért, mert ami benned alszik még, az nincs a tudatodban és kábaságában nem képes téged feljebb emelni.
A lélekkel való életet tanulni kell. Aki nem tanul meg tudatosan együtt élni a lelkével, Ő hiú ábrándokat dédelget, amikor a saját feltámadásában és újra születésében reménykedik.
Mindenkiben szólhat a saját Fény tanítása. Mindenkiben felébredhet és újjá születhet a lélek, hogy végre felemelhesse a hozzá kötött embert a saját szintjére, az öröklétre. Csak el kell, hogy induljon a belső útján, a saját fényösvényén, a saját lelki útján.
A könyvek a Fény tanításainak azon részeit tartalmazzák, amivel tudatosodni lehet önmagunkról, amivel szembesülünk, hogy ki is vagyunk valójában. A lelki önismeretről beszélek, amikor felhozom magamból a lelki létem ismereteit, hogy hova is tartozom valójában, és hova is kell tartanom valójában. Mondhatnám, hogy felvillan a Fény, hogy világít a Lámpás, ami egy magasabb tudatállapot.
Ön-kutatás útján mindenki megszerezheti lelki önvalója önismeretét. Önvalónkat, a fensőbb énünket, a lelkünket megismerni a lélektudatunkkal lehet. A lélektudat a felsőbb tudat, az istentudat az, ami kiemel bennünket a mocsárból, a bűvölet fogságából és feltisztult tudathoz juttat.
Csak addig tudunk tenni önmagunkért, az Örök életünkért, amíg a földön élünk. Nem ez a fizikai lét fejlődésünk végső állomása. Az embert egy Fényfolyam cipeli a hátán, lehet mondani. Rá tudunk csatlakozni életünkben a Fényfolyamra, amivel majd átjutunk a szellemvilágból az Univerzális életre, ahol jelen van az Isten. Az Isten nyílt világában szabadon rendelkezésre áll a Teremtő Energia. A lények harmóniában és szeretetben élnek, semmiben sem szenvednek hiányt.
Új dimenzió, Új Föld nyílik az átlépő lélekemberek számára. A keresett Aranykor ott vár ránk és nem a Földön, ahol az emberi tudat vezet.
Aki nem jut életében lélektudatosságra, megtagadja magától az istentudatát. Istentudata nélkül lelke a körforgásban marad, a szellemvilágban ragad, mert mindenki oda jut, ahova a tudata vezeti.
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

Leleklampas
2017. március 04. 15:41
K: A te tudásodban hol a helye az önvalónak? V: Amit a keleti tanítások önvalónak mondanak, a pszichológusok tudatalattinak, az a Fény tanításában a süveg.

Leleklampas
2017. február 25. 10:54
K: Hol találom magamban a tudatomat? V: A tudat az agyban lakik, de a lélekhez tartozik. Amíg élsz, használod a tudatot, amit a lelked hozott, átörökített a számodra.

Leleklampas
2017. február 25. 10:50
K: Miről mérhető le a tudatemelési törekvések eredménye? V: Amikor beszéd helyett képes vagy az intuícióval kommunikálni, a tudatod felért az élet magasabb síkjára.

Leleklampas
2017. február 21. 17:14
K: Hogyan értsem a teremtő gondolatot? V: A teremtő gondolat a lélek közvetlen megnyilvánulása a fizikai világban.

Leleklampas
2017. február 21. 16:48
K: Van-e szó a Fény tanításában az Ősrobbanásról? V: Igen, van. Az Ősrobbanás a világ teremtésének és a lélek születésének pillanata, amiben tökéletesen tiszta rezgés indult útjára, ami végül anyagba tömörödött, így született meg a fizikai világ.

Copyright © 2011 - Molnár Mária parapszichológus
Az oldalon található írásaim, képeim, előadásaim, könyveim anyagai csak előzetes írásos engedélyemmel és a forrás feltüntetésével használhatók fel!