2018. Július 17. 07:42
Navigáció
Főoldal
Magamról
Programok, Hírek
Lélekúton
Írásaim
Könyvajánló
Tanfolyam!
Hírkategóriák
Képgaléria
Letöltések
GyIK
Fórum
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Keresés
Legújabb hírek
Kollektív tudatemelé...
Előadássorozat - LEL...
Lelki tréning
Bemutatkozásom a Moo...
MEGHÍVÓ - Lelki trén...
Legújabb cikkek
MÁJA FÁTYLA ILLÚZIÓ
Lelkünk isteni eredete
A LÉLEK
Az emberi felépítés
A magasabb élet tanu...
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 25
Legújabb tag: szente7
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Üdvözlet

"Kutasd Isten útjait, és eljutsz a legféltettebben őrzött igazságokhoz!"

Keresztelő János

Köszöntő

Isten hozott a Lelki úton!Honlapom pislákoló gyertyafényével a Bölcsek útjára hívlak. Gyere velem a sötétségből a Fényre! Testünk-lelkünk kapcsolatát tanítom, ami lélekszintű önismeretre vezet. Az ismeretekkel feleszmélünk és ráébredünk az Örök Élet lehetőségére.

A Fény tanításával magunkba tekintünk, szembesülünk a belső világunkkal, kitakarítjuk lelki szennyesünket, újjászüljük a lelkünket, és öntudatra ébredünk. Ráébredünk lelkünk halhatatlanságára, isteni eredetünkre, és földi létünk igazi értelmére. Lélektudattal hátat fordítunk a sötétségnek és rátérünk a Fény útjára. A fényösvényen harmonizáljuk belső világunkat, ami meghozza a megváltást, és kiteljesíti bennünk a lelki egyensúlyt. Elcsendesedünk. Feléled bennünk a megnyugvás, a szeretet, a béke és a harmónia. Beteljesítjük küldetésünket és előkészülünk a magasabb életre.

Szeretettel hívlak a lelki útra, melyen megnézheted, hol állsz az Örök Emberré válás vándorútján. Képzeld el, futóhomokon álltál meg. Nem sokkal jobb erre akkor rájönni, mikor még csak derékig vagy benne? Mozdulatlanná dermedve segítséget kérsz, vagy inkább kapkodva elmerülsz a homokban? A döntés a Tiéd. A bölcs segítséget kér, és nem bíz semmit a véletlenre. Keresi az utat, és lehet, hogy nem tetszik neki, amit talált, de bízva Istenben elindul rajta. Mihelyt megérti élete igazi értelmét, léte valódi buktatóit, meglátja, hogy a félelmetesnek hitt út valójában az egyetlen járható út ebben a mocsárban. Mikor végigmegy az útján, kiér a Fényre, ahol szabadon játszadozhat lélektársaival, és már nem kell többé félnie, hogy kinyúlik egy kar a mocsárból és lerántja őt a mélybe.Fohászkodj velem: Uram! Adj erőt, hogy szembesüljek azzal, aki Vagyok!


Molnár Mária
parapszichológus

Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

Leleklampas
2017. március 04. 15:41
K: A te tudásodban hol a helye az önvalónak? V: Amit a keleti tanítások önvalónak mondanak, a pszichológusok tudatalattinak, az a Fény tanításában a süveg.

Leleklampas
2017. február 25. 10:54
K: Hol találom magamban a tudatomat? V: A tudat az agyban lakik, de a lélekhez tartozik. Amíg élsz, használod a tudatot, amit a lelked hozott, átörökített a számodra.

Leleklampas
2017. február 25. 10:50
K: Miről mérhető le a tudatemelési törekvések eredménye? V: Amikor beszéd helyett képes vagy az intuícióval kommunikálni, a tudatod felért az élet magasabb síkjára.

Leleklampas
2017. február 21. 17:14
K: Hogyan értsem a teremtő gondolatot? V: A teremtő gondolat a lélek közvetlen megnyilvánulása a fizikai világban.

Leleklampas
2017. február 21. 16:48
K: Van-e szó a Fény tanításában az Ősrobbanásról? V: Igen, van. Az Ősrobbanás a világ teremtésének és a lélek születésének pillanata, amiben tökéletesen tiszta rezgés indult útjára, ami végül anyagba tömörödött, így született meg a fizikai világ.

Copyright © 2011 - Molnár Mária parapszichológus
Az oldalon található írásaim, képeim, előadásaim, könyveim anyagai csak előzetes írásos engedélyemmel és a forrás feltüntetésével használhatók fel!