2016. Október 22. 15:19
Navigáció
Főoldal
Magamról
Programok, Hírek
Lélekúton
Írásaim
Könyvajánló
Tanfolyam!
Hírkategóriák
Képgaléria
Letöltések
GyIK
Fórum
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Keresés
Legújabb hírek
Kollektív tudatemelé...
Előadássorozat - LEL...
Lelki tréning
Bemutatkozásom a Moo...
MEGHÍVÓ - Lelki trén...
Legújabb cikkek
MÁJA FÁTYLA ILLÚZIÓ
Lelkünk isteni eredete
A LÉLEK
Az emberi felépítés
A magasabb élet tanu...
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 25
Legújabb tag: szente7
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Üdvözlet

"Kutasd Isten útjait, és eljutsz a legféltettebben őrzött igazságokhoz!"

Keresztelő János

Köszöntő

Isten hozott a Lelki úton!Honlapom pislákoló gyertyafényével a Bölcsek útjára hívlak. Gyere velem a sötétségből a Fényre! Testünk-lelkünk kapcsolatát tanítom, ami lélekszintű önismeretre vezet. Az ismeretekkel feleszmélünk és ráébredünk az Örök Élet lehetőségére.

A Fény tanításával magunkba tekintünk, szembesülünk a belső világunkkal, kitakarítjuk lelki szennyesünket, újjászüljük a lelkünket, és öntudatra ébredünk. Ráébredünk lelkünk halhatatlanságára, isteni eredetünkre, és földi létünk igazi értelmére. Lélektudattal hátat fordítunk a sötétségnek és rátérünk a Fény útjára. A fényösvényen harmonizáljuk belső világunkat, ami meghozza a megváltást, és kiteljesíti bennünk a lelki egyensúlyt. Elcsendesedünk. Feléled bennünk a megnyugvás, a szeretet, a béke és a harmónia. Beteljesítjük küldetésünket és előkészülünk a magasabb életre.

Szeretettel hívlak a lelki útra, melyen megnézheted, hol állsz az Örök Emberré válás vándorútján. Képzeld el, futóhomokon álltál meg. Nem sokkal jobb erre akkor rájönni, mikor még csak derékig vagy benne? Mozdulatlanná dermedve segítséget kérsz, vagy inkább kapkodva elmerülsz a homokban? A döntés a Tiéd. A bölcs segítséget kér, és nem bíz semmit a véletlenre. Keresi az utat, és lehet, hogy nem tetszik neki, amit talált, de bízva Istenben elindul rajta. Mihelyt megérti élete igazi értelmét, léte valódi buktatóit, meglátja, hogy a félelmetesnek hitt út valójában az egyetlen járható út ebben a mocsárban. Mikor végigmegy az útján, kiér a Fényre, ahol szabadon játszadozhat lélektársaival, és már nem kell többé félnie, hogy kinyúlik egy kar a mocsárból és lerántja őt a mélybe.Fohászkodj velem: Uram! Adj erőt, hogy szembesüljek azzal, aki Vagyok!


Molnár Mária
parapszichológus

Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

Leleklampas
2016. október 21. 10:24
Kedves Érdeklődő Útkeresők! Október 27-én kezdődik a Fény hete a lélekvilágban. Érdemes magunkba tekinteni, és Megbocsátást kérni, mert ekkor közel jár a Megváltó.

Leleklampas
2016. március 25. 11:36
Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok minden kedves érdeklődőnek.

Leleklampas
2016. március 19. 11:52
K: Ki az ÉN? V: Az ének a lélek különböző szintű tudatai. A legalapvetőbb a fizikai szintű én-tudat, aminek annyira alacsony a rezgése, hogy alig emelkedik ki a gondolati óceánból. A cél az angyali én kiszabadítása. És ez a munka megegyezik a Fény útjával

Leleklampas
2016. március 19. 11:37
K: Mikor veszíti el az ember az eszméletét? V: Amikor a lélek kivonja magát az emberi észlelésből, akkor ez blokkolja az ember éntudatát, az éntudat információit.

Leleklampas
2015. december 23. 13:52
Szeretettel teli Karácsonyt kívánok minden Fénykeresőnek.

Copyright © 2011 - Molnár Mária parapszichológus
Az oldalon található írásaim, képeim, előadásaim, könyveim anyagai csak előzetes írásos engedélyemmel és a forrás feltüntetésével használhatók fel!