2018. Július 17. 07:35
Navigáció
Főoldal
Magamról
Programok, Hírek
Lélekúton
Írásaim
Könyvajánló
Tanfolyam!
Hírkategóriák
Képgaléria
Letöltések
GyIK
Fórum
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Keresés
Legújabb hírek
Kollektív tudatemelé...
Előadássorozat - LEL...
Lelki tréning
Bemutatkozásom a Moo...
MEGHÍVÓ - Lelki trén...
Legújabb cikkek
MÁJA FÁTYLA ILLÚZIÓ
Lelkünk isteni eredete
A LÉLEK
Az emberi felépítés
A magasabb élet tanu...
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 25
Legújabb tag: szente7
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
MEGHÍVÓ - Lelki tréninget hirdetek Lelkünk Fényében címmel 2011. december 17-re
Lelki tréninget hirdetek Lelkünk Fényében címmel 2011. december 17-re

Élni, és Karácsonyra készülődni testben és lélekben egyaránt szükséges, mivel test és lélek párosa vagyunk. A tréningen lelki karácsonyunkra hangolódunk. Örök Életre szóló tudati ajándékot készítünk magunknak és a lelkünknek.
A tréningen a Világvége ellen dolgozunk. A Fény tanítása hirdeti a kivezető utat, a Szeretet útját, melyen a lelki énünkben járhatunk, így szükségessé váltak a lélekismeretek. A lélekismeretek lelkünk újjászületéséhez, az önmegváltásunk előkészítéséhez, a lelki higiéniánk eléréséhez vezetnek.
Az ember oda tart, ahova a tudata vezeti. Tudatosítjuk az égi hovatartozásunkat, az univerzális emberi létformát, ami az emberiség számára a Teremtő által elrendelt fejlődés végcélja.
Harmonizáló, lélekemelő és egészségjavító technikákat gyakorlunk. Vízkereszti házszentelő szertartást tanulunk, amihez szükséges szenteltvizet és szenteltkrétát viszünk haza.
A tréninghez legyen rajtunk fehér ruhadarab, hozzunk magunkkal félliteres vizes palackot az érzelemtisztító gyakorlathoz, és a szenteltvízhez. Lélekemelő ajándéktárgyak és könyveim kedvezményes megvásárlására is mód lesz.

Helyszín: Sziddharta Közösségi Ház 1062 Budapest, Andrássy út 98. Boróka terem
Időpont: 2011. december 17. 9,30-16 óráig
Belépődíj: 5.000,- Ft
Vegetáriánus ebéd rendelhető 1.000,- Ft-ért.
Jelentkezés és részvételi kedvezmény egyeztetése: marika@leleklampas.hu
Hozzászólások
#1 | Leleklampas - 2014. december 27. 09:48
Már 2014 karácsonyát éljük. Sok éve kezdtem el beszélni az ember és a lélek kapcsolatáról. Nem nyílnak ki a szemek és a fülek a Fényösvényre. Látszólag nagy a törekvés a Fény felé, az Újvilág felé, a felemelkedés felé, aztán haza mennek a közösségekből, és ott folytatják, ahol abbahagyták. Ez mutatja, hogy a frázisok, az elképzelések nem adták át a tudást, nem adtak hitet, hogy az ember valójában lépjen egyet felfelé. Az emberi lélek egyre jobban megfagy, és az ember a mocsárban ragad. Hol vannak, akik valójában elindulnának a Fény felé?
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

Leleklampas
2017. március 04. 15:41
K: A te tudásodban hol a helye az önvalónak? V: Amit a keleti tanítások önvalónak mondanak, a pszichológusok tudatalattinak, az a Fény tanításában a süveg.

Leleklampas
2017. február 25. 10:54
K: Hol találom magamban a tudatomat? V: A tudat az agyban lakik, de a lélekhez tartozik. Amíg élsz, használod a tudatot, amit a lelked hozott, átörökített a számodra.

Leleklampas
2017. február 25. 10:50
K: Miről mérhető le a tudatemelési törekvések eredménye? V: Amikor beszéd helyett képes vagy az intuícióval kommunikálni, a tudatod felért az élet magasabb síkjára.

Leleklampas
2017. február 21. 17:14
K: Hogyan értsem a teremtő gondolatot? V: A teremtő gondolat a lélek közvetlen megnyilvánulása a fizikai világban.

Leleklampas
2017. február 21. 16:48
K: Van-e szó a Fény tanításában az Ősrobbanásról? V: Igen, van. Az Ősrobbanás a világ teremtésének és a lélek születésének pillanata, amiben tökéletesen tiszta rezgés indult útjára, ami végül anyagba tömörödött, így született meg a fizikai világ.

Copyright © 2011 - Molnár Mária parapszichológus
Az oldalon található írásaim, képeim, előadásaim, könyveim anyagai csak előzetes írásos engedélyemmel és a forrás feltüntetésével használhatók fel!