2018. Július 17. 07:40
Navigáció
Főoldal
Magamról
Programok, Hírek
Lélekúton
Írásaim
Könyvajánló
Tanfolyam!
Hírkategóriák
Képgaléria
Letöltések
GyIK
Fórum
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Keresés
Legújabb hírek
Kollektív tudatemelé...
Előadássorozat - LEL...
Lelki tréning
Bemutatkozásom a Moo...
MEGHÍVÓ - Lelki trén...
Legújabb cikkek
MÁJA FÁTYLA ILLÚZIÓ
Lelkünk isteni eredete
A LÉLEK
Az emberi felépítés
A magasabb élet tanu...
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 25
Legújabb tag: szente7
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Írásaim, lelki filozófiám » A magasabb élet tanulása
A magasabb élet tanulása
A magasabb élet tanulása


A magasabb életmód tanulása, elsajátítása nem könnyű, és lassan halad. Az időnk véges, ezért életünk vége előtt tudatunkba kell, hogy kerüljön legalább a magasabb élet lehetősége.
A Nap minden reggel felkel és figyelmeztet: Felébredt a Fény! Ne teljen hiába a napod! Csapdába esett bennünk a Fény, és csodálkozunk, hogy Isten nem hallgatja meg az imáinkat. A Fény köti össze a lényeket a Teremtővel, ezáltal minden lélek éltetője.
Fontos lett az Új időkben, hogy megleljük helyünket a Teremtésben, hogy a lelkünkre és lelki vezetésünkre találjunk, hogy képessé váljunk félelem nélkül beismerni a tévedéseinket, és megbocsátást kérni. Az Élő Fény ezt a törekvést támogatja. Egyre több ember fogja keresni a Fény tanítását.
A földi élet az Élet vadhajtása. Egy helyben járunk a születés és halál körforgásában, a hamis fény fogságában. Féligazságokon alapuló ígéretek beteljesülésében reménykedünk ahelyett, hogy kezünkbe vennénk a sorsunkat. Így, ahogy van az emberiség, csak a fizikai létben életképes. Rá kell ébrednie végre, hogy az élete a tét. Tévhitben ringatja magát, aki úgy vélekedik, hogy majd a következő életemben ezt vagy azt teszem. A reinkarnáció olyan, dimenziókon átnyúló életfolyamat, amelyben a lelkünk vesz részt. Személyiségünk csak egy ideig részese ennek a folyamatnak. Végleg akkor válhatunk az életfolyamat részesévé, ha tudatunk rögzül a lélektudatban. Ezért fontos életünk végéig elérni a lelkünket.
A magasabb életre lélekemberként válunk alkalmassá. Lélekemberré a Fény tanításával válhatunk. Test és lélek párosa vagyunk. Van külső, és van belső életünk. Belső életünk elfogadásával a jövőnket építjük, és tisztába jövünk önmagunkkal. Belső életünk egy színes, élettel teli, szeretetteljes világgal van összekötve. Az önkutató embert lelke felemeli az Élet magasabb síkjaira. Legyen bátorságunk leülni, magunkba nézni és belátni; Most az én akaratom érvényesül, és nem a tiéd Uram! Leszakadtam az Útmutatásodról, mert elhallgattattam, és elfedtem a lelkem. Belátom a tévedésem. Kérlek, bocsáss meg, és add, hogy ismét szóljon bennem a lelkem!
A Fény ösvénye hosszú, hajszálvékony út. Csak éberen járhatjuk. A bölcsek azt tanítják, legjobban akkor haladunk, ha elfogadunk, és a megoldásokra törekszünk. Attól, hogy tanultunk valamit, hallottunk róla, beszélünk róla, valójában még semmit sem tettünk a következő lépésért. A tanultak akkor visznek előre, ha elfogadunk. Amíg az elfogadás nem ébred, addig lelkünk meg sem moccan, és nem léptet előre. Számára nincs idő. Végtelen türelmében csak az elfogadásunkra reagál, csak az elfogadás után léptet tovább.
Nem véletlen, hogy egyre inkább érdeklődünk a lelki élet és magasabb létsíkok iránt. Ösztönösen keressük a testi léten túli életlehetőségeinket. Ezt a törekvésünket az univerzum ereje támogatja. A lélekemberek a távoli jövőben eltávoznak a körforgásból az univerzális létsíkra. A hajó akkor jön, amikor Isten megnyitja az átjárót a köztes tér és az univerzális léttér között. Akik nem szállnak fel a hajóra, lemaradnak, mert több hajó már nem jön, az átjáró csak egyszer fog megnyílni.
A magasabb élet tanulással elérhető. A tanulás a legjobb döntés, amit önmagunkért meghozhatunk.
Hozzászólások
#1 | Leleklampas - 2014. július 04. 10:57
Kedves Emberek!
A fent leírtak nemcsak szavak, hanem a kijelölt útra hívnak. Sokan keresik önmagukat, és a jelölt útjukat. Sok utat ki lehet próbálni, hiszen sok a tanító sok úttal. Sehol sem fogják megtalálni a valódit, csak a saját fényösvényükön. El kell végre indulni tudatunkban a lelkünk felé, hogy valóban megismerhessük, és felemelhessük önmagunkat.
Léleklámpás
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

Leleklampas
2017. március 04. 15:41
K: A te tudásodban hol a helye az önvalónak? V: Amit a keleti tanítások önvalónak mondanak, a pszichológusok tudatalattinak, az a Fény tanításában a süveg.

Leleklampas
2017. február 25. 10:54
K: Hol találom magamban a tudatomat? V: A tudat az agyban lakik, de a lélekhez tartozik. Amíg élsz, használod a tudatot, amit a lelked hozott, átörökített a számodra.

Leleklampas
2017. február 25. 10:50
K: Miről mérhető le a tudatemelési törekvések eredménye? V: Amikor beszéd helyett képes vagy az intuícióval kommunikálni, a tudatod felért az élet magasabb síkjára.

Leleklampas
2017. február 21. 17:14
K: Hogyan értsem a teremtő gondolatot? V: A teremtő gondolat a lélek közvetlen megnyilvánulása a fizikai világban.

Leleklampas
2017. február 21. 16:48
K: Van-e szó a Fény tanításában az Ősrobbanásról? V: Igen, van. Az Ősrobbanás a világ teremtésének és a lélek születésének pillanata, amiben tökéletesen tiszta rezgés indult útjára, ami végül anyagba tömörödött, így született meg a fizikai világ.

Copyright © 2011 - Molnár Mária parapszichológus
Az oldalon található írásaim, képeim, előadásaim, könyveim anyagai csak előzetes írásos engedélyemmel és a forrás feltüntetésével használhatók fel!