2018. Június 18. 02:07
Navigáció
Főoldal
Magamról
Programok, Hírek
Lélekúton
Írásaim
Könyvajánló
Tanfolyam!
Hírkategóriák
Képgaléria
Letöltések
GyIK
Fórum
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Keresés
Legújabb hírek
Kollektív tudatemelé...
Előadássorozat - LEL...
Lelki tréning
Bemutatkozásom a Moo...
MEGHÍVÓ - Lelki trén...
Legújabb cikkek
MÁJA FÁTYLA ILLÚZIÓ
Lelkünk isteni eredete
A LÉLEK
Az emberi felépítés
A magasabb élet tanu...
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 25
Legújabb tag: szente7
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Írásaim, lelki filozófiám » Magamról, lelki filozófiám
Magamról, lelki filozófiám
Molnár Mária parapszichológus
Magamról


Egyszerű ember vagyok. Egyszerű földi tudással, egyszerű élettel. Elkezdtem égi tudás után kutatni, és lelkemre, és a lelki világomra találtam. Elfogadom a belső tudást, amit lelkem tanít, építem az utam, és megmutatom másoknak is, hogy van út. A test-lélek kapcsolatépítésben kimeríthetetlen információk és élmények birtokába juthat kivétel nélkül minden egyes ember.
Hozzászólások
#1 | Leleklampas - 2016. január 21. 17:06
Bizton állítom, hogy minden Útkereső, vagy valamilyen választott Úton járó a test-lélek kapcsolatépítéssel ráállhat a saját útjára, és az Igaz útján, a jelölt, elrendelt útján járhat. Az Út bennünk van, az Útmutatás bennünk van. Csak el kell dönteni, hogy ha már úgyis valamilyen úton járunk, akkor legalább a saját, haza vezető utunkon járjunk. A saját útra találás, a saját út bejárása a fontos, mert ez emel fel bennünket az újraszületések fölé, ahol megleljük helyünket az Atya univerzumában.
#2 | Leleklampas - 2016. február 26. 09:42
Az Ön-kutatás, Ön-megismerés, Ön-megvalósítás, Önvaló realizálása, a Ki vagyok Én? kérdés témakörében, amikor Ramana Maharsi azt mondta a kérdezőnek, hogy térjen vissza oda, ahonnan jött, akkor a mester átadta a tudást, hogy mi az útja a hozzá fordulónak. Ha kérdező nem hagyta volna abba a kérdezést, és megkérdezte volna, hogy ezt hogyan értse, akkor a mester tulajdonképpen azt mesélte volna el neki, amiről én most test-lélek kapcsolatépítés szavakkal beszélek A kérdezőt a saját belső útján elindította volna haza, vissza az Eredethez, ahonnan elindulva felragyogott volna a kérdező Igaz Önvalója, a legfensőbb énje, a tiszta lelke, a megvilágosodott öntudata, amivel végül univerzális emberré válhatott volna.
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

Leleklampas
2017. március 04. 15:41
K: A te tudásodban hol a helye az önvalónak? V: Amit a keleti tanítások önvalónak mondanak, a pszichológusok tudatalattinak, az a Fény tanításában a süveg.

Leleklampas
2017. február 25. 10:54
K: Hol találom magamban a tudatomat? V: A tudat az agyban lakik, de a lélekhez tartozik. Amíg élsz, használod a tudatot, amit a lelked hozott, átörökített a számodra.

Leleklampas
2017. február 25. 10:50
K: Miről mérhető le a tudatemelési törekvések eredménye? V: Amikor beszéd helyett képes vagy az intuícióval kommunikálni, a tudatod felért az élet magasabb síkjára.

Leleklampas
2017. február 21. 17:14
K: Hogyan értsem a teremtő gondolatot? V: A teremtő gondolat a lélek közvetlen megnyilvánulása a fizikai világban.

Leleklampas
2017. február 21. 16:48
K: Van-e szó a Fény tanításában az Ősrobbanásról? V: Igen, van. Az Ősrobbanás a világ teremtésének és a lélek születésének pillanata, amiben tökéletesen tiszta rezgés indult útjára, ami végül anyagba tömörödött, így született meg a fizikai világ.

Copyright © 2011 - Molnár Mária parapszichológus
Az oldalon található írásaim, képeim, előadásaim, könyveim anyagai csak előzetes írásos engedélyemmel és a forrás feltüntetésével használhatók fel!